Jika anda sedang mencari satu penyelesaian dari syarikat yang paling hormati serta memahami perasaan, keadaan dan
kehendak mereka yang berbadan besar, kami lah yang anda cari.


ZUFA Beauty Marketing telah mengkaji dari setiap aspek, kami mendapati:
Anda rasa seperti dihina apabila begitu banyak syarikat yang gigih ingin melabel gemuk sebagai HODOH, hanya kerana ingin anda rasa teruk dan membeli produk mereka.

Anda rasa seperti dipermainkan oleh syarikat yang ingin kaut keuntungan dengan produk kurus.

Anda rasa seperti diperbodohkan setiap kali membeli produk kurus yang indah khabar dari rupa.

Anda semakin ingin berputus asa dalam mencari satu penyelesaian mudah bagi kegemukan.




Anda juga ingin rasai seronoknya memakai seluar jeans tanpa risau soal lemak di pinggul.

Anda juga ingin rasai memakai baju kurung peplum ke pejabat seperti rakan-rakan anda.

Anda juga ingin rasai perasaan yang gembira setiap kali melihat tubuh badan di cermin.





“Orang gemuk ni pemalas sebenarnya”

Tapi mereka tidak pernah tahu anda telah berusaha berbulan/bertahun lamanya.

 

“Orang gemuk ni kuat makan, bukan nak kawal”

Cuba mereka jadi gemuk dulu, baru mereka sedar bertapa seksanya ingin mengawal nafsu makan. Mereka yang slim takkan faham situasi ini.

 

“Susah sangat ke nak bersenam? Usaha lah sikit”

Ini bukan soal tidak ingin berusaha, tapi keadaan fizikal orang yang berbadan besar benar-benar menghadkan pergerakan. Buat sedikit dah sakit lutut.

 

“Gemuk pun nak kecoh!”

Alangkah mudahnya berkata, sedangkan masyarakat sendiri yang melabelkan gemuk itu HODOH, apa mereka ingat orang berbadan besar itu tiada perasaan ke?



Bertahun lamanya, anda telah cuba:

  • Cuba diet.
  • Cuba bersenam.
  • Cuba minum produk itu.
  • Cuba sapu produk ini.
  • Cuba telan produk itu.
  • Cuba tampal produk ini.
  • Tapi anda masih gemuk.

 

Persoalan yang paling anda inginkan jawapannya:

Adakah benar-benar wujud satu cara mudah untuk SLIM?

Atau adakah ia hanya satu penipuan?

Adakah SliMist keluaran ZUFA Beauty Marketing ini juga adalah produk gimik semata-mata?

Atau ia sebenarnya penyelesaian yang anda cari selama ni?



Kami telah bertanya kepada sekumpulan wanita seperti anda, 90% dari mereka pada mulanya menunjukkan respon negatif seperti :

"Tak logik lah"

"Sama je macam produk tipu lain kot!"

"Takkan lah spray saja boleh slim?!"

 

tapi 100% dari mereka akhirnya tanpa ragu-ragu terus mencuba SliMist.

 

Anda ingin tahu apa yang mengubah fikiran mereka?

Sila klik button di bawah untuk teruskan bacaan!